Retourneren/herroepingrecht

Retourneren/gebruik maken van uw herroepingsrecht

 

Het herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst en zonder opgaaf van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te zenden mits deze niet gebruikt/gedragen is. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Wanneer u een gedeelte van uw bestelling retourneerd zullen en de artikelen die u retourneerd gecrediteerd worden exclusief de verzendkosten.

De kosten van retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening en bedragen ongeveer € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte kosten de website van uw vervoerder. Als u gebruik maakt van het herroepingrecht zal het productmet alle geleverde toebehoren en-indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen met ons via info@glamourhorze.nl. Wij zullen dan binnen 14 dagen na aanmelden van uw retour uw orderbedrag terugstorten mits het product in goede orde door ons retour is ontvangen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: producten die naar uw specificatie (custom made) gemaakt zijn zoals, plastrons, zadeldekken, frontriemen en alle andere producten die specifiek voor u gemaakt zijn.

Sale artikelen, artikelen uit onze sale (opruiming) kunnen niet geretourneerd worden.

 

 

 

 

 

© 2014 - 2024 Glamourhorze | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel