Over Glamourhorze

Wat leuk dat je benieuwd bent naar de persoon achter Glamourhorze! Ik zal mijzelf even voorstellen: mijn naam is Jacqueline van Dusschoten, ik ben getrouwd, heb twee volwassen dochters, twee leuk schoonzoons en 4 fantastische kleinkinderen en ben woonachtig in Heerhugowaard (Noord-Holland).

Wij hebben helaas nog maar één paard, een AES (Anglo European Studbook) genaamd Wiseguy; een volledig springbloed gefokt paard waar mijn oudste dochter Z dressuur mee heeft gereden, helaas door artrose hobbelt hij nu heerlijk pijnvrij met onze kleinkinderen op recreative wijze.  Ons andere paardje Galaxy (rechts te zien op de foto) was een Arabisch volbloed, ruim 16 jaar geworden maar helaas een tijdje geleden overleden. We missen hem natuurlijk enorm.

Ik heb altijd beloofd aan mijn oudste dochter, als je Z dressuur gaat starten dan krijg je van mij een hoedje.... Tja, helaas, dat mocht niet meer dus wat toen? Ze wilde graag een mooie plastron en wedstrijdset in plaats van het hoedje! Zo gezegd zo gedaan, ik heb een prachtige set gemaakt en zo is zij gaan starten in het Z dressuur. De ene na de andere vriendin kwam vragen om een mooie plastron, sjabrak, oornet en ga zo maar door. Zo ontstond het idee van Glamourhorze!

Inmiddels lever ik mijn producten aan particulieren en diverse ruitersportzaken in Frankrijk, Spanje, Engeland, Amerika, Autralië en Zuid-Afrika voorheen ook in Nederland maar inmiddels weten de Benelux klanten mij goed te vinden. Kwaliteit en service staan bij mij bovenaan het lijstje, alles wordt in mijn eigen atelier door mij persoonlijk gemaakt en het enige inkoop item is het basis sjabraken basis handschoen.

Ook de oornetten worden niet ingekocht maar zelf gehaakt en gemaakt, iets waar ik bekend om ben. Zo kan ik ook voor het niet 'standaard' paardenhoofd een mooi op maat gemaakt oornet leveren, zonder dat daar extra voor betaald hoeft te worden. Mijn motto is; van Shire tot Shet!

Ik neem de tijd om samen met u uw ideeën door te spreken en laat u als u een eigen ontwerp wilt laten maken, diverse keren proefjes zien door middel van het sturen van een foto. Dit net zo lang als tot u zegt; nu is het precies zoals ik het wil hebben! Hierna ga ik het pas in productie zetten voor u. Ik wil dat u tevreden en blij bent met het resultaat, want dat is waar ik voor sta.

Hartelijke groet,

Jacqueline van Dusschoten, Glamourhorze

jacq.jpg

 

 

 

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English
© 2014 - 2024 Glamourhorze | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel