Veel gestelde vragen

Alle luxe producten van Glamourhorze zijn handgemaakt in eigen atelier van Glamourhorze.

De plastrons zijn dusdanig gemaakt dat je er niets aan hoeft te doen, geen gestrik meer, niet meer prutsen met je plastronspeld, gewoon omdoen en vastmaken met het klittenband en je bent klaar voor je wedstrijd! De flap is extra lang waardoor deze tijdens het rijden niet uit je rij-jasje zal komen zelfs dames met een grotere borstmaat zullen merken dat het plastron gewoon netjes blijft zitten. Alle plastrons zijn gemaakt van bruidssatijnen hoeven niet te worden gestreken, wassen mag uitsluitend met een handsopje en niet in de droger. Strijken kan en mag op de synthetische stand van de strijkbout.

Oornetjes worden door Glamourhorze zelf gehaakt en gemaakt er dus niets ingekocht en vermaakt tot totaalproduct wij leveren op maat en handgemaakte oornetten ook voor afwijkende maten zonder meerprijs. Ook voor de oornetten adviseren wij een handsopje uw katoen zal vele malen mooier blijven en frisser van kleur gebruik van de wasmachine zorgt ervoor dat katoen vaal wordt en dat is zonde van uw mooie oornet.

Sjabrakken zijn leverbaar in diverse standaard kleuren, zwart en wit zijn altijd op voorraad. Anderen kleuren naast zwart en wit kunnen een iets langere levertijd hebben omdat wij afhankelijk zijn van leveranciers en hun voorraad.

 

Wat is de levertijd van een plastron, oornet of sjabrak?
Wij streven er naar de levertijd niet langer dan twee weken te laten zijn, uitzonderingen kunnen echter voorkomen als men een speciale kleur wenst (sjabrak of oornet) dan zijn wij afhankelijk van de voorraad van de leverancier maar wij zullen hier dan contact met onze klantenover houden. Ook tijdens feestdagen en kampioenschappen kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan normaal houdt daar aub rekening mee om teleurstelling van niet tijdig over uw bestelling te kunnen beschikken te voorkomen. Wij plaatsen in het bestelproces die levertijd die dan geldt.

Moet mijn plastron gestreken worden na het wassen?
Nee, plastrons hoeven niet gestreken te worden nadat deze met de hand gewassen zijn, gewoon liggend laten drogen, bij de schelpplooi plastron de schelp licht in vorm brengen en na het drogen kan de plastron gewoon weer om zonder te srtijken. 

Ik vind een plastron,oornet of sjabrak mooi maar wil het in een andere kleur band of andere kleur sjabrak is dat mogelijk?
Ja dat is mogelijk, wij kunnen in principe in elke kleur het plastron voor u aanpassen, kleuren katoen voor oornetten en sjabrakken daarvan zijn wij afhankelijk wat er op dat moment bij de leverancier te verkrijgen is.

Mijn paard heeft hele grote of hele kleine oren, mijn paard past een standaard oornet niet kan deze op maat gemaakt worden?
Ja dat kan zeker, doordat wij het gehele oornet zelf maken (dus ook het haakwerk) kunnen wij ook absoluut maatwerk leveren voor uw paard en het mooie is; WIJ VRAGEN ER GEEN MEERPRIJS VOOR.

Hoe kan ik een sjabrak het beste wassen?
Het sjabrak is wasbaar in de wasmachine op 30 graden, wij raden aan het sjabrak binnenstebuiten in een kussen sloop in de wasmachine te wassen. heel licht centrifugeren, aan de lucht laten drogen, niet in de droger!!! eigenlijk zoals je normaal ook een sjabrak zou wassen.

© 2014 - 2024 Glamourhorze | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel